Wij mogen weer open!

Bij Onder de Molen hebben we de nodige aanpassingen getroffen en ook het terras is aangepast aan de 1,5 meter samenleving. Vanaf 3 juni is het mogelijk om weer te reserveren voor een lunch of diner bij Onder de Molen!

Lunch
In samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zullen wij van dinsdag tot en met vrijdag weer lunch verzorgen in Onder de Molen. Vooraf reserveren is verplicht en er kunnen max 30 personen bij ons binnen lunchen. Op het terras is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van een lekkere lunch. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige afstand aan tafel kunt.

Ook op zaterdag is het mogelijk om te lunchen!

Diner
Natuurlijk is het ook weer mogelijk om bij ons te genieten van een diner! Wij serveren weer heerlijke pannenkoeken en molenspecialiteiten van onze kaart. Ook voor het diner mogen er maximaal 30 gasten bij ons binnen zijn en is het verplicht vooraf te reserveren. Dineren kan bij mooi weer natuurlijk ook op ons terras.

Reserveren
Een tafel reserveren kan voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Als er een reservering is gemaakt voor meerdere personen zullen wij een controle-vraag aan u stellen.

Afhaal
De mogelijkheid om pannenkoeken en/of molenspecialiteiten af te halen blijft! Zo kunt u thuis toch nog genieten van een lekkere pannenkoek of specialiteit zoals de Molenburger!

Aanpassingen
Zoals gezegd hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om uw bezoek aan het restaurant of ons terras zo veilig mogelijk te maken. Vooraf reserveren is verplicht en tijdens de reservering zullen wij u vragen naar uw gezondheid. Als er geen klachten zijn nemen wij uw reservering aan en verwachten wij u op de afgesproken tijd. Bij de deur vragen wij u de om uw handen te ontsmetten bij onze ontsmettingszuil, en bij binnenkomst wordt u naar uw tafel begeleid. De tafels staan binnen en buiten op gepaste afstand. 

Onze medewerkers nemen uw bestelling op gepaste afstand op. De bestellingen worden wel aan tafel uitgeserveerd. Een betaling vragen wij zoveel mogelijk contactloos te doen. Na elk bezoek worden onze tafels en stoelen grondig gereinigd, zodat de volgende gast weer veilig plaats kan nemen.